Söökla menüü 9.-13. märts Prindi Saada link
Uudised
Neljapäev, 05 Märts 2015 11:58

Söökla menüü 9.-13. märts

Lõunasöök

Päev

Toidu nimetus

Kogus

E

Guljašš, kartul, tatar

100/150

9. märts

Kirju kapsasalat

30

 

Mahlajook, piim, keefir

200

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

 

 

T

Borš, koor

250/10

10. märts

Jogurtimaius

150/50

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Piim

 

 

 

 

K

Kalapulgad, kartul, kaste

65/150/50

11. märts

Porgandisalat

30

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Mahlajook, piim, keefir

200

 

 

 

N

Frikadellisupp

250

12. märts

Maasika-mannavaht piimaga

100/100

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Piim    Puuvili

 

 

 

 

R

Kanalihaga kartulivorm

250

13. märts

Köögiviljasalat

50

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Mahlajook, piim, keefir

200

Menüü koostatud: 25. veebruar 2015  
     

 

Lisatoit

E

kokku sööb 45 õpilast

9. märts

Piima-makaronisupp

 

Võisai tomati, -vorsti või juustuga

 

Leib, sepik

 

 

T

kokku sööb 64 õpilast

10. märts

Viinerikaste, kartul

 

Värskekapsa-porgandisalat

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Piim, keefir

   

K

kokku sööb 48 õpilast

11. märts

Kartuli-riisisupp kanalihaga

 

Kohuke

 

Leib, sai, maitseroheline

 

 

N

kokku sööb 57  õpilast

12. märts

Makaron hakklihaga, ketšup

 

Värske ja marineeritud kurgi salat

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Mahlajook, piim

   

R

Toitlustamist ei toimu, lühike koolipäev

13. märts

 

   

Viimati uuendatud Kolmapäev, 11 Märts 2015 10:38
 
Free template 'Feel Free' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!