Söökla menüü 2.-6. märts Prindi Saada link
Uudised
Laupäev, 28 Veebruar 2015 12:06

Söökla menüü 2.-6. märts

Lõunasöök

Päev

Toidu nimetus

Kogus

E

Makaron hakklihaga, ketšup

250/25

2. märts

Värskekapsasalat

30

 

Mahlajook, piim, keefir

200

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

 

 

T

Hapukapsasupp sealihaga, koor

250/10

3. märts

Kakaokreem piimaga

100/100

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Piim

 

 

 

 

K

Sealihastrogonov, kartul

100/150

4. märts

Peedisalat

30

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Mahlajook, piim, keefir

200

 

 

 

N

Lõhekalasupp

250

5. märts

Kohupiimakreem kisselliga

100/100

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Piim    Puuvili

 

 

 

 

R

Ahjukanalihakaste, kartul, riis

100/150

6. märts

Porgandisalat

30

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Mahlajook, piim, keefir

200

Menüü koostatud 19. veebruar 2015  

 

Lisatoit

E

kokku sööb 45 õpilast

2. märts

Lihaga küpsetatud ahjukartul

 

Tomati-kurgisalat

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Mahlajook, piim, keefir

   

T

kokku sööb 64 õpilast

3. märts

Makaron vorstiga, ketšup

 

Värskekapsa-porgandisalat

 

Leib, sai, maitseroheline

   

K

kokku sööb 48 õpilast

4. märts

Frikadellisupp

 

Kohuke

 

Leib, sai, maitseroheline

   

N

kokku sööb 57  õpilast

5. märts

Hakklihakaste, sõmer tatar

 

Tervisesalat

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Piim, keefir

   

R

kokku sööb 11 õpilast

6. märts

Kohupiimapannkook moosiga

 

Soe juustusai

 

Piim


Viimati uuendatud Teisipäev, 03 Märts 2015 11:35
 
Free template 'Feel Free' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!