Söökla menüü 16.-20. veebr Prindi Saada link
Uudised
Reede, 13 Veebruar 2015 08:47

Söökla menüü 16.-20. veebr

Lõunasöök

Päev

Toidu nimetus

Kogus

E

Kodupihv, kartul v riis, kaste

60/150/50

16. veebr

Värskekapsasalat

30

 

Mahlajook, piim, keefir

200

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

 

 

T

Hernesupp suitsulihaga

200

17. veebr

Vastlakukkel, tee

1/200

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Piim    

 

 

 

 

K

Värskekapsahautis, kartul

100/150

18. veebr

Puuvili

1

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Mahlajook, piim, keefir

200

 

 

 

N

Rossolniksupp, koor

250/10

19. veebr

Apelsini-mannavaht piimaga

100/100

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Piim.  Puuvili

 

 

 

 

R

Lõhekalakaste, kartul

100/150

20. veebr

Porgandisalat

30

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Mahlajook, piim, keefir

200

Menüü koostatud 5. veebruar 2015  

 

Lisatoit

E

kokku sööb 45 õpilast

16. veebr

Piima-nuudlisupp

 

Võisai juustu ja tomatiga

 

Leib, sepik

 

Puuviljaamps

 

 

T

kokku sööb 64 õpilast

17. veebr

Makaron hakklihaga, ketšup

 

Kurgisalat hapukoorega

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Piim, keefir

 

 

K

kokku sööb 48 õpilast

18. veebr

Kanakaste, aurutatud riis

 

Tomati-paprikasalat

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Mahlajook, piim

 

 

N

kokku sööb 58  õpilast

19. veebr

Kalapulgad, kartul, kaste

 

Värskekapsa-porgandisalat

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Mahlajook, piim

 

 

R

kokku sööb 11 õpilast

20. veebr

Ahjuviiner, kartulisalat

 

Leib, sai maitseroheline

 

Mahljook, piim

 
Free template 'Feel Free' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!