Söökla menüü 9.-13. veebr Prindi Saada link
Uudised
Reede, 06 Veebruar 2015 08:37

Söökla menüüd 9.-13. veebruar

Lõunasöök

Päev

Toidu nimetus

Kogus

E

Hakklihakaste, makaron

100/150

9. veebr

Päikesesalat

50

 

Mahlajook, piim, keefir

200

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

 

 

T

Seljanka, koor

250/10

10. veebr

Piimakissell, moos

200/20

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Piim. Puuvili

 

 

 

 

K

Kana-köögiviljahautis

250

11. veebr

Porgandisalat

30

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Mahlajook, piim, keefir

200

 

 

 

N

Pasta-lõhekalasupp

250

12. veebr

Jogurtimaius

150/50

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Piim.  Puuvili

 

 

 

 

R

Loomalihaguljašš, kartul

100/150

13. veebr

Värskekapsa-peedi-õunasalat

30

 

Leib, sai, maitseroheline

25/15

 

Mahlajook, piim, keefir

200

Menüü koostatud 28. jaanuar 2015  

 

Lisatoit kell 13

E

kokku sööb 41õpilast

9. veebr

Kartuli-köögivilja ahjuroog

 

Värskekapsasalat

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Mahlajook, keefir

 

 

T

kokku sööb 58 õpilast

10. veebr

Tatrapuder lihakuubikutega

 

Toomesalat

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Piim, keefir

 

 

K

kokku sööb 42 õpilast

11. veebr

Piima-riisisupp

 

Sai räim tomatis võidega

 

Leib, sepik

 

 

N

kokku sööb 53  õpilast

12. veebr

Makaron vorstiga, ketsup

 

Tomati-kurgisalat hapukoorega

 

Leib, sai, maitseroheline

 

Mahlajook, piim

 

 

R

kokku sööb 10 õpilasti

13. veebr

Kalaburger, riis, majoneesi-koorekaste

 

Leib, sai maitseroheline

 

Mahljook, piim

 

Värskekurgisalat


 
Free template 'Feel Free' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!